Raw broskvové čatní

Mám ráda sladko-kyselé omáčky – teď v létě se hodí ke grilovanému masu, v zimě zase k pečenému.

Kupované čatní často obsahují přidaný cukr a další aditiva. Kdežto u domácího výrobku máte pod kontrolou, co v něm je. V tomto receptu přidaný cukr nenajdete a současně si dopřejete vše v přírodní formě bez investovaného času. Během chvíle je čatní hotové.

Kamarád ho včera nazval „přesnídávkou pro chlapy“ 😀

Ingredience

  • 4 měkčí broskve
  • 2 lžíce jablečného octa
  • 1/2 menší oloupané bílé cibule
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • lžička strouhaného zázvoru
  • 1/4 -1/3 lžičky kajenského pepře (volitelné)

Postup

Veškeré ingredience rozmixuji a podávám k masu.

Vaše Maruška