Pravidelné skupinové lekce pro zdravou páteř na Kladně

Milé Rutinačky a Rutináci a hlavně Kladeňáci 😉 ,

s některými z vás jsem se pravidelně potkávala poslední 2 roky na skupinových lekcích PRO ZDRAVOU A SILNOU PÁTEŘ dle vývojové kineziologie. Ráda bych vás informovala o změně místa konání (cvičení se přesouvá do kladenského Sokola) a možnosti rezervace i zakoupení vstupů na tyto hodiny výhradně přes můj web. O vývojovém cvičení, které NEMÁ VĚKOVÉ ani FYZICKÉ OMEZENÍ a je úžasné pro zlepšení celkové funkčnosti těla (od dýchání, po mobilitu, sílu i stabilitu), se podrobněji zmiňuji zde a nadále tyto sestavy budou součástí VIP členství na mém webu, nicméně osobní setkávání jsou pro některé z vás přínosnější (jak už jsem se mohla sama osobně přesvědčit 😉 ). V omezeném počtu maximálně 12 lidí vás mohu opravovat, dorovnávat a dát vám ještě větší péči. Nadále tedy budu pokračovat v osobních, skupinových lekcíchpro rok 2020/2021 v prostorách kladenského Sokola (v baletním stále – hlavní vstup kina Sokol). Abych zajistila, že vás nepřijde více a tuto péči vám mohla vždy bezvýhradně dát, zavedla jsem rezervační systém a nákup jednorázového vstupu či permanentky přímo přes můj web vždy předem (jinak se přihlásit na cvičení nelze, ve výjimečném případně na poslední chvíli domluvou, bude-li volná kapacita).

K rezervaci je tedy třeba mít zakoupený vstup nebo vstupy a ty pak lze PO PŘIHLÁŠENÍ uplatnit v „kaledáři akcí“ (dole hlavní strana webu, nebo přímo v osobním profilu).

Rezervací předem si zajistíte místo a mně to zajistí jasnou představu kolik vás bude pro přípravu cvičebních míst a pomůcek a dodržení maximálního počtu lidí. Je to takové to vzájemné win-win pro obě strany 😉

V praxi to bude vypadat tak, že s každou Vaší provedenou rezervací se automaticky Váš vstup sníží o 1 kredit=vstup, místo je vámi obsazené. 3 hodiny před nástupem na lekci lze rezervaci zrušit bez definitního strhnutí vstupu (tím se vstup/kredit opět přičte na Váš profil).

Měsíc dopředu vždy vystavím termíny, aby vše bylo pěkně aktuální.

Na ty, se kterými jsem se do teď osobně potkávala i případné nové zájemce, se budu tento školní rok moc těšit!

Vaše Maruška