Rozhovor

Milí Rutináci a milé Rutinačky,

před časem jsem byla požádána Hankou Štipák, abych jí poskytla rozhovor. Jelikož si dnes věřím, že  mám co předat a říci, rozhovor jsem velice ráda „podstoupila“ a zpětně vím, že to byl dobrý počin.

Navíc mi dnes do emailu přistála reakce  na mé povídání s Hankou, a tak to beru jako impuls, že bych ho konečně také mohla vystavit i u mne na blogu 😉 .

V emailu od Rutinačky Barbory stálo:

„Ahoj, Maruško,

tohle obvykle nedělám, ale tentokrát musím!

Vyslechla jsem tvůj rozhovor s Hankou Štipákovou a nejvíce mě zaujala pasáž ohledně stravování bez sacharidů.

Říkala jsem si, že to je hloupost a navíc, jak si sama řekla „Někdo mi sáhl na mou ovesnou kaši!“. Nicméně jsem si řekla, že zkusím ty sacharidy omezit. Přílohy jsem omezila (ne úplně vyřadila), nahradila zeleninou. Výsledek jakoby žádný.

Najednou jsem si po pár dnech začala všímat, že mi jsou volné kalhoty v pase i přes nohavice. Divné bylo to, že každé ráno jsem při cestě do školy/do práce v autobuse spala. Najednou jsem usnout nemohla! 😮 No jako správný nevěřící Tomáš jsem si říkala, že jsem asi takhle vyspalá a další spánek nepotřebuji.

Dnes jsem si ke snídani dala ovesné vločky s jogurtem .. a ? … Celou cestu v autobuse jsem spala, málem jsem usnula i s metru… 😮

Prostě neskutečné!!! Není nad to, když si člověk něco vyzkouší sám na sobě.

Moc děkuji za tip a omlouvám se, že jsem ti nevěřila!

Přeji krásný i když pochmurný pátek.“

Moje reakce

„Milá Barboro,

Moc Ti děkuji za milou zpětnou vazbu.

Nejsem tu od toho, abych někoho přesvědčovala o své pravdě. Mohu pouze ukazovat směr. Pokud se jím někdo rozhodne vydat a je mu lépe, tak je to jedině dobře.

Tobě to pomohlo a to mne těší! 🙂 To je ten důvod, proč dělám to, co dělám.“

Audio rozhovor si můžete pustit přes youtube…..

….nebo jako podcast

Vaše Maruška