Měsíční výzva na břicho s 10min sestavami

Milé Rutinačky a Rutináci,

pozoruji kolem sebe jak s jarem přichází větší chuť na vše 😉 i na zapracování na své kondici a tvarech do plavkové sezóny. Dostávám hodně žádostí na sestavy na břicho, jelikož se najde plno nadšenců, kteří chtějí mít krásné a pevné břicho do léta. Mohu sice horem dolem připomínat, že je třeba cvičit i zbytek těla a naučit se správně zapojovat střed u čehokoliv, co provádíme, a že jídelníček i mysl hraje neméně podstatnou roli v celém snažení, ale proč ne? Proč nevyzkoušet měsíční výzvu na břicho a neporovnat výsledky? Osobně jsem zatím takto pravidelně břicho necvičila a ráda společně s vámi ohodnotím, jaký a jak moc výrazný posun nastal s pravidelným trénováním břišního svalstva. Jsem si jista, že změna bude vidět, jak výrazná, ale netuším. Rutinačka Věra je příkladem ZMĚNY, která může po měsíci cvičení nastat.

A tak vás vyzývám, abyste se mnou po celý měsíc (4 týdny) cvičili od pondělí do pátku 10 minut na břicho buď jako BONUS po tréninku, který mám plánovaný v rámci aktuálního, cvičebního, týdenního plánu, nebo věnovali celý měsíc od pondělí do pátku 10 minutám na břicho. Pro někoho to může znamenat začátek s pohybem, který není časově náročný, a budovat si postupně cvičební zvyk, pro někoho (včetně mě 😉 ) to může být příjemný bonus na závěr plánovaného tréninku/aktivity.

Každé nové video bude natočené tak, že můžete cvičit přímo se mnou a mezi koly/intervaly (zatímco budete načerpávat síly na další cvik 🙂 ) si poslechnete popis následujícího cviku včetně ukázky lehčí varianty, aby mohl cvičit každý a aby netrpěla technika, která je pro správné posílení těla i břicha nesmírně nutná, abyste si ochránili páteř a naučili se správně zapojovat střed těla. Tréninky tak budou pestré, nebudou se opakovat a nebudou tvořeny z bezmyšlenkovitých alias sed-leh cviků, ale budeme se soustředit na cvičení, které břicho posílí a současně prospěje celku.

Můj výchozí/aktuální stav/foto jsem vystavila k titulce článku. Vy se také můžete vyfotit, vše vložit do svého osobního profilu a po měsíci zhodnotit výsledky. Není nic jednoduššího – jen začít cvičit! 🙂

Předem podotýkám, tohle není honění se za nějakou dokonalostí (to není mým cílem ani náhodou a byla bych nerada, kdyby to bylo někým takto interpretováno). Tato výzva je tu pro posílení břicha za využití těch vhodných cviků, které vám mohou pomoci k zavedení cvičebního zvyku, zpevnění a aktivaci středu těla a oživení vašeho cvičebního plánu 🙂

Co vás čeká?

  • Od pondělí do pátku každý den nová sestava na břicho – celkem tedy 20 videí v průběhu měsíce
  • Zahřátí před každým tréninkem + trénink dá dohromady vždy jen 10 min
  • Minimum pomůcek – pouze domácí, dostupné pomůcky
  • Výklad a popis pro všechny prováděné cviky + ukázky lehčích variant pro začátečníky a mírně pokročilé
  • Neustálé navádění v průběhu tréninku z mé strany

Tréninky

Všechny tréninky najdete mezi „Letními desetiminutovkami„, také mezi „Novinkami“ na hlavní straně webu a také budu vkládat odkazy níže.

První sestava je pro vás na ukázku, abyste věděli, co očekávat. Ostatní tréninky budou dostupné už jen VIP členům a zůstanou na webu k dipozici napořád. Výzvu si tedy můžete „střihnout“ kdykoliv během vašeho aktivního cvičebního VIP členství.

1. TÝDEN

1. Pondělí

2. Úterý

3. Středa

4. Čtvrtek

5. Pátek

2. TÝDEN

6. Pondělí

7. Úterý

8. Středa

9. Čtvrtek

10. Pátek

3. TÝDEN

11. Pondělí

12. Úterý

13. Středa

14. Čtvrtek

15. Pátek

4. TÝDEN

16. Pondělí

17. Úterý

18. Středa

19. Čtvrtek

20. Pátek

Vaše Maruška